Hytte


Tilbake til hovedsiden
Byggeva
Verktøy og utstyr
Vi har stort lager av trelastvarer
Pynt opp hagen og uteområdet ditt
Interiør og innerom
Alt til hytta di
Slik finner du fram til oss!
Slik kommer du i kontakt med oss
 
   
Går du med hytteplaner, eller kanskje du bare vil utvide litt? Vi hjelper deg med både planlegging og bygging. Utviding av hytte eller bygging av anneks er ofte en aktuell løsning når plassbehovet melder seg. Hos oss tilpasser vi annekset/tilbygget slik at det står i stil med den eksisterende hytta.

Fasaden er hyttens ansikt utad og det tar vi alltid spesielt hensyn til. Nøkkelferdige hytter er også en del av vårt store produktspekter, og vi bruker kun miljøvennlige materialer i solid utførelse, både i reisverk og innredning. Kom til oss med dine idéer, vi hjelper deg!

Nøkkelferdig hytte, eller byggesett, velg i vårt store sortiment. Ferdighyttene / tilleggshyttene er enkle å sette opp, og disse kan leveres som byggesett med fyldig byggebeskrivelse.

Hyttene leveres med standard koblede vinduer, med ekte småruter eller med isolerglass. Isolert ytterdør i furu, og innedører i heltre furu, med speilfyllinger. Gulv vegger, og tak isoleres med Glava isolasjon. Innvendige gulv og paneler etter eget ønske i furu eller gran. Pipe, peis, ovn, kjøkken, garderobe, senger, toalett, dusj, badstue etter ønske. Utvendig panel, velg mellom, liggende eller stående. Vi leverer også Villmarkspanel. Til tak leverer vi; papp, shingel, tretak eller torvtak.

Vi bruker kun kjente miljøbevisste leverandører. Isolerte hytter gir større brukstid, og bedre inneklima. Tenk dere å komme til hytta en kald vinterdag, sliten etter kjøreturen, fyre opp i peisen, kjenne varmen og roen, herlig!

Erfarne snekkere er deres sikkerhet
Hyttene bygges av erfarne fagfolk som er stolte av sitt håndverk. Kvalitet er vårt varemerke. Vår lange erfaring med hyttebygging i værharde fjellstrøk kommer kundene til gode. Torvtak er det mange som ønsker å legge på hytta, vi har ferdige torvtak-løsninger som er enkelt å legge.

Vi bruker kun anerkjente kvalitetsprodukter
Vi tilpasser hytta til miljøet rundt. Bratt, skrått, flatt, vi har alltid en løsning som passer. Til utemiljøet rundt hytten er det mange løsninger, vi nevner for eksempel solid veranda, kombinert med vedskjul.

Koselige hyttedager venter
Tenk deg å komme til en koselig, lun hytte, som dere selv har vert med på å utforme, både innvendig og utvendig. Vi tar alltid hensyn til kundenes egne ønsker, både i planperioden og under selve byggingen.

Badstue
Hva er vel bedre enn et velfortjent badstubad etter en trimtur? Vi leverer både komplette badstuer, og ovner, vedfyrte eller elektriske.

 
 
 

Øye Bygg & Bo • 2977 Øye i Valdres • T: 61 36 87 68 • F: 61 36 87 50

   

Sidene utvikles av: Franks Grafikk